PASTISSERIA

PASTISSERIA 2017-03-03T10:40:43+00:00

PASTISSERIA TRADICIONAL

Som una pastisseria amb respecte a la tradició del saber fer, artesanal. Volem oferir-vos els productes de sempre amb una màxima qualitat, elaborar-los amb els millors ingredients per recuperar els sabors de sempre. Transportar-vos a la millor època de la infantessa amb un tall de Coca de Sant Joan, una Sara o un tortell de full. Ens agrada que revisqueu el Carnaval amb les nostres merengues i coques de llardons i que vingueu a buscar les safates de rebosteria per la Festa Major de la vila.

Estem en constant innovació sense perdre de vista les nostres arrels. Tenim obrador propi i no dubtarem en utilitzar-lo!

PASTISSERIA SENSE GLUTEN, DIETÈTICA I VEGETERIANA

No volem fer res del que se suposa que s’ha de fer. Estem disposats a trobar-vos opcions!

Feu dieta? Ets vegetarià/na? Tens algun tipus d’intolerància o al·lèrgia? A KinKakau pensem que la pastisseria pot formar part d’hàbits saludables i que no són contradictòries. Ens proposem investigar constantment per trobar la manera que del nostre propi obrador surtin pastissos amb greixos més saludables iamb el mínim sucre, sempre aconseguint un resultat final exquisit al paladar delsnostres clients. Cuidem fins l’últim detall de cada producte que entra dins la pastisseria.

Volem oferir opcions dolces sense gluten, per diabètics i vegetarians. Juguem amb els cereals i els fruits secs per tal d’oferir-vos opcions que us obriran tot un món d’opcions. Atreviu-vos a tastar noves receptes.

Vine a veure’ns o truca’ns, comenta’ns el que necessites i intentarem oferir-te les millors opcions!

CAFÈ I DEGUSTACIÓ

Volem que vingueu a coneixe’ns, i és per això que us convidem a vindre a la nostre cafeteria. Passareu una agradable estona amb nosaltres mentre tasteu els nostres entrepans “gourmet” i dolços acabats de sortir de l’obrador. Des del matí fins al vespre! Opcions saludables, tant dolces com salades. Un nou concepte de plats combinats saludables amb ingredients de temporada. Combinacions que anirem modificant molt sovint.

Volem ser creatius i investigar de manera contínua i constant. És per això que sempre trobaràs receptes noves en el nostre expositor. Una manera diferent d’esmorzar o berenar.

En la nostre pastisseria sempre us volem oferir la màxima qualitat, i és per això que ens hem esforçat molt en trobar les millors opcions. Amb la cafetera, una espectacular La Marzocco, us hi servirem cafè de veritat, progressiu i independent. Quan parlem del cafè, ens centrem en “el gust”, el més important per nosaltres en tots els aspectes. Comprem el cafè a equips que prioritzen lots petits de temporada, supervisats des de la collita per ells mateixos. Entre tots us oferirem la màxima frescor en la collita i torrat dels grans i la millor aroma en boca.

T’oferim l’opció de combinar-lo amb llets vegetals, frappè, o demanar-nos un suc, batut o smothiee acabat de fer. Volem trencar tot tipus de normes!